Home
Over Unipas
Producten
Service
personaliseren
technische dienst
mailpack
congres & evenement
Online winkel
Offerte aanvraag
Downloads
Referenties
Privacy

Badgehouder helder transparant

Wilt u voor uw congres, evenement of bezoek van de koningin een professionele toegangspas, dan bent u bij Unipas aan het juiste adres!

Wij hebben op dit gebied veel ervaring en hebben veel succesvolle projecten gedaan voor onder andere de VN en het ministerie van veiligheid en justitie en het ministerie economische zaken, landbouw en innovatie.

Tijdens een congres komen wij op locatie om de passen aan te maken. Belangrijk hierbij is dat de doorstroming niet in gevaar komt. Wij weten als geen ander hoe we er voor kunnen zorgen dat de doorstroming goed is en dat toch iedereen op tijd met een pas -met of zonder pasfoto- naar binnen kan.

Met name bij congressen en evenementen waar een hoge beveiling aanwezig is, mogen eigenlijk geen pasjes ontbreken die o.a. voorzien zijn van de pasfoto van de drager.

Mocht u nog een stap verder willen gaan, dan kan de pas ook voorzien worden van een chip, zodat de foto bij de ingang ook nog op een monitor verschijnt.

Naast het normale creditcard formaat kunnen wij ook onze XXL kaarten (124 x 88 mm) aanbieden voor een nog betere zichtbaarheid.

Unipas BV / Nijverheidstraat 6 / 4143 HM / Leerdam / Tel. 0345-631994 / Fax 0345-619384 / Email: info@unipas.nl