Home
Over Unipas
Producten
Service
personaliseren
technische dienst
mailpack
congres & evenement
Online winkel
Offerte aanvraag
Downloads
Referenties
Privacy

Pridento Out of the box

Het personaliseren van pasjes doen wij geheel volgens de wensen van de klant: Dat betekent dat u 86 x 54 mm oppervlakte ter beschikking heeft waarop wij kunnen aanbrengen wat U wilt!

De mogelijkheden zijn praktisch onbegrensd: een full colour logo, een pasfoto, n.a.w. gegevens, een barcode. U (of samen met ons) bedenkt het en wij maken er een pas van!

Wilt u zelf niet investeren in een eigen printer? Unipas biedt een unieke oplossing! Wij houden kosteloos uw -ongepersonaliseerde- passen op voorraad en op afroep worden ze voor u gepersonaliseerd. Onze nabestelservice verstuurt bestellingen die voor 12.00 uur bij ons binnen komen nog dezelfde dag! Wilt u meer informatie over deze service, neem dan contact op met sales@unipas.nl.

Door gebruik te maken van de allernieuwste technieken is het voor ons ook mogelijk om passen te bedrukken waarbij dat voorheen niet mogelijk was. Denk hierbij aan passen die te dik zijn, waarvan het oppervlak ruw is of of die niet van PVC gemaakt zijn.

Wilt u dat wij uw passen op een gepersonaliseerde brief naar uw klanten versturen, dan kiest u voor Unipas mailpack.

Offset drukwerk kunnen wij aanbieden in twee kwaliteiten. Offset onder het laminaat of offset op het laminaat. Klik hier voor de verschillen.

Weet u al hoe u het wilt hebben en wilt u weten hoeveel het voor u gaat kosten? Vul dan even de offerte aanvraag in.

Onderstaand een overzicht van de mogelijkheden. Klik op de uitsnedes voor meer informatie:

Pasfoto

Een pasfoto kan in kleur of zwart wit worden aangebracht en maakt het eenvoudig om te zien of de drager van de pas ook de eigenaar is.

N.a.w. gegevens

Bij n.a.w. gegevens denken we aan naam, adres, woonplaats, maar het kunnen net zo goed ook personeelsnummer of geboortedatum zijn.

Contactchip

Contactchips zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Van simpele chips met weinig opslag tot zeer uitgebreide processorchips.

Magneetstrip

De magneetstrip is verkrijgbaar in een LoCo of HiCo variant.

Afmetingen

Een pas die voldoet aan de ISO norm is tussen de 0,76 en 0,84 mm dik en heeft een buitenmaat van 54 x 86 mm. Indien gewenst kunnen wij de passen ook dikker/dunner of in een andere buitenmaat leveren, van 35 x 86 mm tot 88 x 124 mm.

Vinderstekst

Een vinderstekst op de pas zorgt er vaak voor dat iemand die zijn pas verliest hem ook weer terug krijgt.

Contactloze chip

Contactloze chips zijn niet zichtbaar aan de buitenkant van de pas, ze doen hun werk van binnenuit. Wilt u de chip wel vanaf de buitenkant zien dan kunnen wij transparante of half transparante passen leveren waarbij de techniek wel zichtbaar is.

Bedrijfslogo

Voor de herkenbaarheid van de pas mag uw logo natuurlijk niet ontbreken.

Extra veiligheid

Van een standaard hologram tot een custom-made hologram. Het is allemaal mogelijk. Ook kunnen de passen voorzien worden van een onzichtbare opdruk die alleen onder een UV lamp zichtbaar is.

Barcode

Vrijwel alle barcodes kunnen op een pas aangebracht worden. De meest gebruikte zijn de code39, interleaved 2/5 en EAN13.

Schrijfveld

Een schrijfveld kan beschreven worden met een normale pen en is ideaal om bijvoorbeeld een handtekening op de plaatsen. Wordt ook veel ingezet op kofferlabels.

Unipas BV / Nijverheidstraat 6 / 4143 HM / Leerdam / Tel. 0345-631994 / Fax 0345-619384 / Email: info@unipas.nl