Home
Over Unipas
Producten
Service
Online winkel
Offerte aanvraag
Downloads
Referenties
Privacy

Jojo metaal type V
pand Unipas BV Leerdam

Welkom op de website van Unipas B.V.!

Al vanaf de start in 1994 kunt u bij Unipas terecht voor een zeer divers aanbod van passen of badges die zeer breed inzetbaar zijn. Te denken valt hierbij aan toegangscontrole, tijdregistratie, betalingsverkeer, identificatie, ondergrondse containers en/of bibliotheekpassen.

Unipas is systeemonafhankelijk en is in staat om passen te maken voor de meest uiteenlopende toepassingen en systemen. Het maakt hierbij niet uit of passen met een barcode, magneetstrip of chip gebruikt worden, in de meeste gevallen kunnen wij onze passen voor een bestaand systeem geschikt maken.

Wordt er gebruik gemaakt van meerdere systemen dan kunnen wij in veel gevallen een combinatiepas produceren waardoor meerdere toepassingen met een pas bedient kunnen worden.

RFID
Naast passen en druppels is Unipas ook expert op het gebied van op maat gemaakte custom RFID lezers. De readers die wij ontwerpen zijn in staat om vrijwel alle soorten RFID (125KHz, 134KHz en 13,56MHz) uit te lezen en kunnen daarnaast uw eigen output omzetten in real time cloud data.

Unipas is dé specialist op het gebied van MIFARE® DESFire EV1 en EV2, MIFARE® Classic, Legic, Hitag en vrijwel alle andere rfid chips en hybride varianten.

Onze bedrukkingsafdeling zorgt ervoor dat de pas er uit komt te zien zoals u dat wenst. Afhankelijk van uw wensen voorzien wij de passen van offset bedrukking onder het laminaat, offsetbedrukking op het laminaat of worden de passen bedrukt door middel van thermoprinting. Heeft u nog geen idee hoe de pas er uit moet komen te zien? Onze grafische ontwerpers maken er altijd iets moois van!

Wilt u de passen in eigen beheer bedrukken? Onze experts maken het mogelijk. Van speciale software tot camera's en cardprinters.

Wilt u de passen niet in eigen beheer maken, maar toch snel in huis hebben? Onze nabestelservice verstuurt passen die besteld worden voor 12.00 uur nog dezelfde dag.

Wilt bij de voordeur zien of iemand naar binnen mag? Kijk dan even naar onze XSS software.

Om de passen te beschermen en/of zichtbaar te dragen kunt u bij Unipas terecht voor een breed assortiment aan badgehouders, jojo's, clips en draagkoorden.

Het afzetgebied van Unipas is zeer divers. Veel topondernemingen in Nederland en België zoals Unilever, Akzo Nobel en Ikea maken intussen gebruik van onze producten, maar ook zorginstellingen, ministeries, sportverenigingen en kleine ondernemingen maken gebruik van onze producten.

Unipas BV / Nijverheidstraat 6 / 4143 HM / Leerdam / Tel. 0345-631994 / Fax 0345-619384 / Email: info@unipas.nl