Home
Over Unipas
Producten
pasjes
biopas
accessoires
cardprinters
rfid
toegangscontrole software
nationale bibliotheekkaart
klantenbinding
overig
Service
Online winkel
Offerte aanvraag
Downloads
Referenties
Privacy

Jojo metaal type V

Sinds 2009 is Unipas gecertificeerd voor de levering van de Nationale Bibliotheekkaart. Hierdoor kunt u als bibliotheek nu ook profiteren van de gunstige voorwaarden van Unipas.

Een van de belangrijkste voordelen van het werken met Unipas is dat we kleine aantallen kunnen leveren voor een zeer gunstige prijs. Dat komt door het feit dat wij de passen zelf produceren.

Waar u bij andere aanbieders alleen gunstige prijzen krijgt bij een bestelling van enkele tienduizenden stuks, krijgt u bij Unipas al vanaf 1000 stuks zo'n aantrekkelijk tarief.

Door zaken te doen met Unipas hebt u dus een Nationale Bibliotheekkaart met een door u zelf ingevulde lokale zijde voor een zeer gunstige prijs. En dat zonder een voorraad aan te hoeven leggen voor de komende jaren!

Wilt u nog meer lezers naar uw bibliotheek trekken, dan bestaat bij Unipas ook de mogelijkheid om schoolpassen te maken voorzien van de Nationale Bibliotheek rfid chip.

We informeren u graag verder over de mogelijkheden. Neem telefonisch contact op met ons op 0345-631994 of vul de offerteaanvraag in.

Unipas BV / Nijverheidstraat 6 / 4143 HM / Leerdam / Tel. 0345-631994 / Fax 0345-619384 / Email: info@unipas.nl