Home
Over Unipas
Producten
pasjes
biopas
accessoires
cardprinters
rfid
toegangscontrole software
nationale bibliotheekkaart
klantenbinding
overig
Service
Online winkel
Offerte aanvraag
Downloads
Referenties
Privacy

MIFARE® Classic 1K sticker 35 mm transparant

Unipas is leverancier van pasjes op vrijwel elk gebied en de kans is groot dat u al een pasje van ons in uw portemonnee heeft.

Onze passen worden onder andere gebruikt voor identificatie, tijdregistratie en toegangscontrole maar worden ook veel ingezet voor het openen van vuilnisbakken, als BHV pas of om toegang te krijgen tot een pc.

Op deze pagina vindt u een beschrijving van de meest gangbare soorten passen. Heeft u interesse in een speciale pas die niet op deze pagina beschreven is, neem dan even contact met ons op. De kans is groot dat wij u verder kunnen helpen!

Weet u al wat u wilt hebben en wilt u weten hoeveel het voor u gaat kosten? Vul dan even de offerte aanvraag in.

Legitimatiepassen

Legitimatiepassen zijn voorzien van een pasfoto en n.a.w. gegevens. De passen kunnen geleverd worden in verschillende beveiligingsniveau's, van handtekening tot op maat gemaakte hologram.

Magneetstrippassen

Magneetstrippassen zijn leverbaar in een LoCo of Hico variant. Indien u in het bezit bent van een cardprinter met magneet-encoder kunt u de magneetstrip zelf beschrijven, maar Unipas kan de passen ook volledig geprogrammeerd aanleveren.

Contactloze-chipcards

Contactloze-chipcards, ook wel rfid cards of proximity passen genoemd, kunnen gebruikt worden voor veel toepassingen. De passen zijn in grote lijnen onder te verdelen in 125kHz en 13,56mHz. Standaard leverbaar zijn MIFARE®, Legic, I-code SLI,EM4102 (Unique), HID, EM4550, Hitag1, en Hitag2.

Nationale Bibliotheekkaart

De Nationale Bibliotheekkaart is verkrijgbaar volgens het door de VOB opgestelde protocol. De landelijke zijde is aangegeven door de VOB en de lokale zijde kunt u geheel naar eigen inzicht ontwerpen. Bij Unipas is dit al mogelijk vanaf 1000 stuks!

Chipcards - contact

Contact-chipcards zijn leverbaar in veel varianten en worden door de meest uiteenlopende toepassingen gebruikt. Vaak worden deze passen bijvoorbeeld ingezet voor betalingsverkeer en loyalty programma's. Standaard leverbaar zijn de SLE5542 (opvolger van de SLE 4442), SLE4428, I2C 2kb, 24C16 en 24C64.

Barcodepassen

Barcode passen worden op zeer grote schaal gebruikt en blinken uit door hun eenvoud. In grote lijnen zijn er 2 soorten barcode, de zichtbare en de niet zichtbare (infra-rood afgeschermd). In principe kunnen wij elk type barcode aanmaken. De meest gebruikte zijn de Code39, Interleave 2/5 en EAN 13.

Hybride passen

Hybride passen bevatten een combinatie van meerdere technieken. Bijvoorbeeld 2 verschillende contactloze chips zoals MIFARE® en Legic. Ook in het geval van bijvoorbeeld een contactloze chip en magneetstrip wordt over hybride passen gesproken. Wij adviseren u graag hoe u meerdere passen tot één pas terug kunt brengen.

Klantenkaarten

Klantenkaarten zijn passen die worden ingezet om een klant terug naar uw winkel te halen. Dit kan door een spaarprogramma zijn waarbij korting wordt gegeven na een aantal aankopen, maar het kan ook zijn dat op vertoon van de pas altijd korting wordt gegeven. U verzint het, wij maken de passen!

Ledenpassen

Een elegante manier om aan te tonen dat iemand lid is van een vereniging, sportclub of instelling.

Cadeau passen

Cadeau passen worden meestal verpakt in een leuke houder of blister, zodat het een leuke verassing is om te ontvangen.

Inductieve passen

Inductieve passen zijn voorzien van een koperfolie met daarin een uitgestanste code. Unipas is een van de weinige bedrijven ter wereld die deze passen nog kan produceren. Leverbaar in 32 en 65 bit uitvoering.

Kofferlabels

Kofferlabels zijn pasjes voorzien van een opdruk en een beschrijfbare zijde. De kofferlabels kunnen bevestigd worden door middel van een kunststof lus of door een leren riempje.

Unipas BV / Nijverheidstraat 6 / 4143 HM / Leerdam / Tel. 0345-631994 / Fax 0345-619384 / Email: info@unipas.nl