Home
Over Unipas
Producten
pasjes
biopas
accessoires
cardprinters
rfid
toegangscontrole software
nationale bibliotheekkaart
klantenbinding
overig
Service
Online winkel
Offerte aanvraag
Downloads
Referenties
Privacy

Pridento Out of the box

Credit card formaat


U kunt bij Unipas kiezen uit een groot aanbod van passen met RFID chip. In de meeste gevallen zijn dit passen die voldoen aan de ISO normen, maar op aanvraag kunnen wij bijvoorbeeld ook passen produceren die dikker of kleiner zijn dan de ISO norm.

Standaard leverbaar zijn MIFARE®, EM4102 (unique), EM4550, Hitag1, Hitag2, Legic, Tiris read only en Tiris read/write. Andere chips zijn op aanvraag.

Naast de standaard passen zijn ook hybride passen mogelijk waarbij verschillende technieken worden gecombineerd. Bijvoorbeeld MIFARE® en legic in een pas.

Sleutelhanger


De sleutelhanger is leverbaar in verschillende kleuren en o.a. met de volgende chips: MIFARE®, EM4102 (unique), EM4550, Hitag1, Hitag2 en Legic.

Opdruk van een logo en/of oplopende nummering is mogelijk.

Epoxy Sleutelhanger


Onze zwarte epoxy sleutelhanger is een transponder gelamineerd in een met glasvezel versterkt epoxy materiaal. De epoxy sleutelhanger levert uitstekende prestaties, ook in zware omstandigheden. Leverbaar met EM4102 of MIFARE®
ID Band

De ID band wordt gedragen als een horloge zodat deze altijd binnen handbereik is, ook als u de handen vol heeft. Waterdicht en daardoor ideaal geschikt voor zwembaden. Leverbaar in de kleur blauw of geel en met diverse chips. O.a. MIFARE®, EM4102, Hitag, en Legic.
Zelfklevende chips

Onze zelfklevende chips kunnen op de meest uiteenlopende voorwerpen geplakt worden. Denk bijvoorbeeld aan een mobiele telefoon.

Verkrijgbaar in diverse afmetingen en met diverse chips.

Etiket

Onze etiketten zijn verkrijgbaar met diverse chips en kunnen met een labelprinter van onder andere Zebra bedrukt worden.
Logi Tag


De logitag is verkrijgbaar in 12mm en 16mm doorsnee en kan bijvoorbeeld in kleding genaaid worden. Bestand tegen chemische reiniging. Verkrijgbaar met diverse chips.
World Tag


De world tag is verkrijgbaar in 30mm en 50mm doorsnee en kan op de meest uiteen lopende locaties gemonteerd worden. Verkrijgbaar met diverse chips.
Glass Tag


De chip en transponder zijn in een glazen buisje geplaatst en kunnen bijvoorbeeld bij dieren ingebracht worden.

Verkrijgbaar in diverse afmetingen en met diverse chips.

Arch keyfobDe Arch keyfob is door zijn vorm ideaal om aan een sleutelbos te bevestigen.
Inzetbaar bijvoorbeeld als kortingskaart of hotel sleutel.

Leverbaar met diverse chips.

Clear Disc


De clear disk bevat een chip en transponder en kan worden ingezet in eigen behuizingen.

Leverbaar met diverse chips.

Volcano Tag


De volcano tag is speciaal ontworpen om weerstand te bieden aan hoge temperaturen. De tag is bestand tegen vele cyclussen van 250?C en tegen een korte piek van 300?C. Naast de temperatuur is de tag ook bestand tegen de meeste oplosmiddelen en zuren die in productieprocessen gebruikt worden. Leverbaar met EM4102 en HitagS
CD

De CD is verkrijgbaar als CD R,en heeft een geintegreerde chip. U hoeft dus geen stikkers meer te plakken.

Leverbaar met EM4102, MIFARE® en i-code SLI.

White disc tag

De white disc tag heeft een diameter van 20mm en is voorzien van een EM4102 chip.
Unipas BV / Nijverheidstraat 6 / 4143 HM / Leerdam / Tel. 0345-631994 / Fax 0345-619384 / Email: info@unipas.nl