Home
Over Unipas
Producten
pasjes
biopas
accessoires
cardprinters
rfid
toegangscontrole software
nationale bibliotheekkaart
klantenbinding
overig
Service
Online winkel
Offerte aanvraag
Downloads
Referenties
Privacy

Magicard kleur ribbon

Biologisch afbreekbare pasjes voor praktisch dezelfde prijs als normale pasjes!

Voor pasjes wordt over het algemeen gebruik gemaakt van PVC of ABS. Twee kunststoffen die niet direct bekend staan als milieuvriendelijk, integendeel.

Aangezien we allemaal gebaat zijn bij een groenere wereld, is ook Unipas op zoek gegaan naar een milieuvriendelijk alternatief voor pasjes, en dat hebben we gevonden.

Met gepaste trots introduceren wij de Biopas®.

De biopas is een pas die voldoet aan alle ISO eisen die gesteld worden aan pvc passen. Aan het kunststof is echter een enzym toegevoegd waarmee het kunststof, mits het in een composterende omgeving terecht komt, volledig afbreekt in een periode van 9 maanden tot 5 jaar.

Het bijzondere aan deze formule is dat de passen bij normaal gebruik net zo'n lange levensduur hebben als normale pvc passen. De afbraak van het kunststof begint pas op het moment dat de passen in een composterende omgeving terecht komen.

Interessant om te weten is ook dat de passen gemaakt worden in een fabriek die volledig draait op windenergie.

Ook voor het bedrukken van de passen zijn we niet over een nacht ijs gegaan. De Biopas® wordt gedrukt volgens het waterless offset principe, wat bekend staat als milieuvriendelijk. Meer informatie hierover is te vinden op www.waterless.org

De Biopas® is het ideale product voor alle passen zonder intelligentie. Te denken valt bijvoorbeeld aan klantenkaarten, bezoekerspassen en congresbadges.

Oppervlakte van een nieuwe biopas. Oppervlakte van een biopas na 7 maanden
in een composterende omgeving.
Unipas BV / Nijverheidstraat 6 / 4143 HM / Leerdam / Tel. 0345-631994 / Fax 0345-619384 / Email: info@unipas.nl